Tarieven

 

Actie Tarief
Kennismakingsgesprek (eerste 30 minuten) kosteloos
Intake € 82
Neurofeedbacksessie € 79 v.a.
Cognitieve gedragstherapie  sessie € 82
Cognitieve gedragstherapie sessie, contant    € 80

Voordat er met de Neurofeedbacktraining begonnen kan worden, wordt aangeraden eerst een QEEG te laten maken. De kosten hiervoor zijn (vanaf) € 299,-. Hierbij wordt een zestienpunts meting van jouw hersenactiviteit gedaan en deze wordt vergeleken met een genormaliseerde database. Met deze gegevens kan de neurofeedback training veel sneller en nauwkeuriger plaatsvinden. 

Afhankelijk van jouw verzekering kan een deel van uit de aanvullende verzekering vergoed worden. Een groot aantal verzekeraars erkennen de beroepsverening de NFG/SRBAG waarbij de praktijk geregistreerd is. Ook kun je navragen bij jouw gemeente, sociale dienst of verzekering of de kosten vergoed kunnen worden uit het Persoonsgebonden Budget.
De betaling dient, ongeacht of je een vergoeding ontvangt, altijd eerst aan BreinVitaal te worden voldaan. Hierna kun je de nota bij de betrokken instantie declareren.
Als je niet kunt komen voor een sessie, wil je dit dan ten minste 24 uur 
van te voren telefonisch doorgeven. Kom je niet zonder bericht of  meld je je te laat af, dan wordt de sessie voor 50% in rekening gebracht.


Afspraak maken /informatie

Je  kunt ons bereiken telefonisch op telefoonnummer 06-38017652

of per email via de contactpagina