Cliënt ervaringen

Na 10 sessies neurofeedback: “ik ben rustiger in mijn hoofd, mijn stemming is beter en ik heb veel minder het gevoel dat erover mij geroddeld wordt op school. “

Meisje (18) met diagnose ADHD

Na 10 sessies ervaart hij minder ADHD symptomen en ook zijn stressniveau is van matig naar licht gegaan. Hij geeft aan beter te slapen en meer rust in zijn hoofd te ervaren.

Man (21) met ADHD en PDD NOS kenmerken

Door de therapie bij Peter Paul kan ik me beter concentreren, heb ik meer overzicht in moeilijke situaties.

Ik kan me beter ontspannen en beter over mezelf reflecteren.

Student (20 jaar, Asperger)

Al na 5 behandelingen neurofeedback ervaart hij meer innerlijke rust. Na 20 sessies hoort hij uit zijn omgeving positieve geluiden. Hij zou rustiger zijn en beter luisteren in vergelijking met vroeger. Zelf ervaart hij meer kalmte als hij een meningsverschil heeft met zijn partner, er is meer harmonie in de relatie en ze kunnen weer samen leuke dingen doen.

Martin (38), met een indicatie voor Asperger

Voordat ik in therapie ging bij Peter Paul had ik vaak meningsverschillen met mijn vrouw over onze baby. Na een aantal therapiesessies kon ik kalm haar standpunt aanhoren. Ik voelde me rustiger van binnen. Bij een meningsverschil kunnen we samen naar oplossingen zoeken.

Man (38 jaar)

Vrouw (35) heeft moeite met het onthouden van namen van collega’ s, daarnaast slaapproblemen en angstklachten. “Ik kan nu rustig slapen, als ik al wakker wordt dan val ik weer snel in slaap. Ik ben rustiger zonder dat ik mijn ik kwijtraak. Bij Peter Paul kan ik mijzelf zijn zonder toeters en bellen”.

Vrouw (35)

Een vrouw van 44 jaar (met 2 zoons) kan beter met woede omgaan en haar boosheid beter uiten. Na de behandeling ervaart ze meer balans. Thuis is de communicatie verbeterd. Haar kinderen luisteren nu naar haar. Ze waardeert de behandeling met een 8,5.

Vrouw (44 jaar)

Ik ben door de therapie vooruitgegaan met wat ik wilde leren: grenzen aangeven en met boosheid leren omgaan.

Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen.

Vrouw (23 jaar, PDD NOS diagnose)